Teave

Korter nii klassikaline kui kaasaegne

Korter nii klassikaline kui kaasaegne

EspaiRouxi uuring on pannud mineviku ja oleviku eksisteerima koos korter asub Barcelona Eixample'is. Nad, nagu nende omanikud, olid armunud kahekümnenda sajandi alguses sellesse piirkonda ehitatud majade traditsioonilistesse elementidesse, nagu kõrged laed, hüdraulilised põrandad või klaasitud galerii, kuid jaotust ei kohandatud suure pere vajadused, mida ma nüüd nägin laest põrandani, mis võimaldavad ruume jagada või ühendada elanike kapriisil. Kuid see revolutsioon tehti ettevaatlikult, taastades originaalsed elemendid ja austades põranda võrratut õhku.

Kaunistamine on ka austus mineviku vastu ja selle ühendamine olevikuga. Osa selle elukoha mööblist kuulus juba omanikele. Sisekujundajad kaunistasid neid klassikalise stiili vahetamise abil ja otsisid nende kontrapunkti praeguse kujundusega ning maitsestasid kombinatsiooni omaniku kunstiteostega, saavutades tänapäeval nii traditsioonilise segu, mis on ajatu, soe ja ennekõike väga funktsionaalne.

www.espairoux.com

Võite olla huvitatud:

- Valge ja hubane perekodu

- klassikaline Pariisi korter

- korter klassikalise ja praeguse vahel

- perekorter, kuhu kolida

Reklaam - lugege allpool klassikalist ja modernset

EspaiRouxi stuudio on seganud mineviku tükid praeguse kujundusega, saavutades kontrastide täiusliku kombinatsiooni.

Elutuba

Klassikalises stiilis diivanid kuulusid sellel korrusel elavale perekonnale. Stuudio kaunistas neid ja segas neid uuemate paladega.

Suur pere

Omanikud on kolme lapsega pere.

Pind

Korteris on 187 m2, neli magamistuba ja kaks vannituba.

Galerii

Korteris oli üks kahekümnenda sajandi alguse Eixample kodude traditsioonilisi galeriisid.

Uus puusepp

Arhitektid säilitasid selle ruumi, kuid nad vahetasid aknad efektiivsemaks.

Avatud uksed

Korpust saab täielikult avada, muutes galerii terrassiks.

Töö ja nauding

Galeriid kasutatakse õppe- ja eluruumina.

Siin pole midagi

Uued vaheseinad tehti laest põrandani ustega.

Köök siin

Sel viisil nad ilmuvad ja kaovad omanike tahtest.

Köök

Minimalistlik stiil

Hallikas

Valge countertop ühendati hallide kappidega.

Kohandatud

Laest esiküljest põrandakappideni, et ruumist maksimaalselt kasu saada. Põrand on loodusliku kivi efektiga portselanist kivist.

Sööge köögis

Kööki on loodud kontoripind.

Pesemisala

Vaade pesuruumi ja triikraua kappidele.

Esik

Algne pinnas saadi tagasi.

Visuaalne jaotus

Hüdrauliline põrand on vaip ja jagab vahekäiku, et vähendada pingutustunnet. Ülejäänud põrandad on pleegitatud robotiga.

Tema ergas portree

Peamagamistuba on kaunistatud omaniku maalitud maalidega.

En suite

Magamistoas on vannituba.

Kõik peidetud

Tänu lükanduksele pääseb vannituppa täielikult varjatuks.

Klassikaline puudutus Teie jalge ees

Eriotstarbelised kapid voodi jala jaoks.

Vannituba Looduslik mõju

Vannitoa jaoks kasutati sama köögi põrandat, loodusliku kiviga sarnase viimistlusega.

Pole midagi varjata

Dušš suleti läbipaistva klaasekraaniga.

Laste magamistuba

Kahe lapse jaoks.

Õppeala

Eritellimusmööbel kujundati selleks, et ruumi ära kasutada ja luua puhkeala, kus oleks kaks voodit ja üks õppetööks.

Teine laste magamistuba

Koos eritellimusel disainitud mööbliga

Teine vannituba Enne ja pärast

Plaan enne ja pärast reformi.

Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD. OFFICIAL RELEASE. 2011 (Aprill 2020).