Kommentaarid

45 m2 korteri ümberkujundamine

45 m2 korteri ümberkujundamine

LaiaUbia Stuudio ees seisis väljakutse reformida Sitgeses rannas asuvat 45 ruutmeetri suurust korterit ja võimaldada see neljaliikmelisele perele.

Vaja oli kasutada ruumi ära, saada avarustunne (fotod "enne" on suure töö peegeldus) ja värskendada kogu komplekti nii, et maja oleks väikeses ruumis funktsionaalne ja praktiline.

LaiaUbia Stuudio ettepanek oli luua suletud maht, milles asuvad vannituba, kapid ja narivoodid ning kuhu on paigaldatud telekapp. Nii et kogu korteris pole enam vaheseinu, saades ainulaadse avaruse tunde.

Privaatsuse tagamiseks on magamistuba asunud maja ühes otsas, päevaosast kõige kaugemal ning on piiratud avatud riiuliga, mis võimaldab ka peafassaadi valgust sellesse ruumi jõuda.

Riiul on moodulkujundus Balmat, , mille on loonud LaiaUbia Stuudio ja mis pakub mäluruumi ja eraldab keskkondi.

Söögilaud asub terrassiga ühenduses oleva akna ees.

Reklaam - lugege allpool pidevat ruumi neljale

LaiaUbia Stuudio on vastutanud selle 45ruutmeetrise korteri ümberkujundamise eest, mis on nüüd avar, funktsionaalne ja sobib neljaliikmelisele perele.

Köögist avaneb elutuba ja söögituba.

Söögituba, kaitstud loodusliku valgusega

Söögituba asub peaakna ees, mille kaudu pääseb terrassile.

Jagunemisi pole

Terve päeva piirkond on pidev jagunemisruum.

Lihtne, palju stiili pakkuv Mobiliaro

Mööbel, millega see korter on kaunistatud, on funktsionaalne ja lihtne, kuid samal ajal teatud kujundusega, mis tõstab üldist sisekujundust.

Valitud tükkide ja katete omadused on lihtsad jooned, neutraalsed värvid ja puit.

Vaade sissepääsult

Sissepääsust näete elutuppa, muide, vasakpoolses nurgas olevat kööki ja paremal söögituba.

Kuupstruktuuris

Söögitoa kõrval puukuubik, milles asub vannituba, kapid ja paar narid.

Dunk vaade

Projekti eest vastutajate välja töötatud originaalne lahendus, mille abil lahendatakse maja teisese "magamistoa" asukoht väikeses ruumis. Magamiskohad on põimitud maja keskosa kuupstruktuuri.

Söögitoa detail

Kokku valge, see ühineks seinte ja põrandaga, kui mitte musta laelambi ja puidust toolijalgade jaoks.

Eluruum

Elutuba on lahendatud diivani ja tugitooliga.

Kuubi ees

Diivan asub kuupkonstruktsiooni ees, kuna televiisor on sellele paigaldatud.

Deviant space Puidu kuupkonstruktsiooni üksikasjad

Puidu kuupkonstruktsiooni üksikasjad. Sees on vannituba.

Korteri üldvaade Väga läbimõeldud lahendus Valgust külluses

See on selle korteri üks omadusi: valguse hulk, mida see saab ja mida peegeldab valdav valge.

Köök

Köök on korterisse integreeritud selle paigutuse järgi L nurgas oleva mööbliga.

Aknaga

Mööbel on valitud puidust, et see vastaks taime keskosa kuubistruktuurile.

Köögi puhastuspiirkonna detail EEMALDA

UITAR

Suure mälumahuga

Köögis on piisavalt mööblit, et korraldada kõik köögiriistad ja nõud. Akna all madal moodul. Järgmiseks sammasmööbel, kus asuvad seadmed.

Kokkamine ees Kuubikujuline struktuur

Magamisvoodite voodikatted on ruudukujulise kujundusega, nagu tekstiil, mis kaunistab magamistoa voodit.

Peamine magamistuba

See on erinevalt päevaosast korteri ühes otsas, nii et sellel oli natuke rohkem privaatsust. Raamatukogu piiritleb ruumi ja annab teatud privaatsuse, ilma et tekiks korpuse tunnet.

Sees magamistoas

Detail magamistoa sisemusest. Pealaual nišš riiul, mis pakub ladustamisvõimalusi.

Eraldusriiuli detail

Raamatupood Balmat, LaiaUbia Stuudio poolt loodud moodulkujundus, mis piiritleb peamist magamistuba. See on raamaturiiul ja eraldaja.

Tumedates toonides vannituba

Vannituba on maja tumedaim ruum, nii valitud kattekihtide kui ka loodusliku valguse puudumise korral, kui see asub kuupmeetri puitkonstruktsioonis.

See oli maja enne reformi

Siin näete sissepääsuala. Maja oli lagundatud ja oli väiksem.

See oli maja enne renoveerimist: söögituba

Söögituba enne sekkumist.