Kommentaarid

Elegantne dandi välimusega korter

Elegantne dandi välimusega korter

JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Selle Madridi korteri renoveerimise lähtepunktiks oli ladustamisvõimaluste puudumine ning suletud ja ebapraktiline köök, mis asub linnastumises ja millel on väga täielikud ühised ruumid, kuid peamised interjööri omadused. Elutoa, köögi, magamistoa ja vannitoaga varustatud maja viimistlusviisid olid juba mõnevõrra halvenenud, ehkki see oli suhteliselt uus. Selle noor omanik püüdis parandada mitte ainult selle funktsionaalsust, vaid ka maja esteetikat, peamiselt teie praeguse nautimise huvides, ilma et oleks välistatud võimalus seda tulevikus müüa või rentida.

Reklaam - lugege Sabia Mixi allpool JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Tekstuuride ja stiilide segu eksisteerib elutoas harmooniliselt ja pakuvad keskkonnale mehelikku tooni. Puuvill, samet ja nahk turustatakse moodsates ja vintage-kujundustes, kuid alati on selle omanikuga seotud klassikaline välimus.

Üksikud read
Naturaalsetes toonides diivani sobilikkusele annavad energiat nahast polsterdatud tugitool ja sinine sametpink, mis sobivad padjadega. Kõik piirneb roheliste toonidega vintage-vaipaga. Diivanilauaks valiti metallkonstruktsiooniga marmorist kujundus.

Vaadatud ja nägemata JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Sissepääsu juures asuva köögitoa iseseisvaks muutmiseks ehitati eraldav vahesein. Põrandale pandi vananev XL peegel, mis laiendab istumisnurka ja peidab elektripaneeli.

Madal telekappNoor omanik pühendab suure osa oma vabast ajast filmide ja seriaalide vaatamisele. Kuna teleri suurus on märkimisväärne, valiti mööbliese, mis peidab kõiki ekraaniga seotud välisseadmeid (heliriba, kõvaketas ...), mis on nähtavad ainult siis, kui neid kasutatakse.

Aeg peatub JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Telekapp oli kaunistatud klaasist valmistatud valgustusseadmetega, antud juhul liivakellade kollektsiooniga. Seinale riputati kaks vana fotot, mille spordipildid olid välja toodud mustvalgelt.

Soojad ruumid JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Algne põrand oli kogu majas üsna kahjustatud, seetõttu asendati see suure tammelaminaadiga, 12 cm sirge põrandaliistuga, mis seinteks värviti valgeks. Nii saadi soe ja praegune keskkond.

Seevastu
Looduslikus valguses supletud söögituba paigutati akna lähedale. Laes annab kollase läbipaistva õhupalliga kuldne lamp ruumile täiendava rafineerituse. Ilus siseruum eraldab visuaalselt söögituba elutoast.

Autori kohad JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Kuigi korter pole kuigi suur, meeldib selle omanikule korraldada koosviibimisi oma sõpradega. Söögitoas segati tugev tammelaud nelja laitmatult kujundatud tooliga, mis lisavad alale iseloomu. Mudelitoolid Tagasi, disainer Patricia Urquiola, Kartell.

Valgustid JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Et ala mitte üle koormata, paigutati mööbli otstesse kerged aksessuaarid, näiteks see suitsu klaaspudelite komplekt.

Hommikulaud JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Köögitasapinnast saab poolsaar, mis toimib hommikusöögibaarina. Rippvalgustiga valgustatud komplekteeritakse kõrge väljaheitega.

Avatud JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Köök, mis asus sissepääsu kõrval, oli algselt suletud ja sellel polnud peaaegu ühtegi panipaika. Arhitekt Helena Martín tegi temast maja tähe: avatud, tühja, kapid üles ja alla ning hommikusöögiribaga, mis eraldab teda saalist.

Kaitstud esiosa
Valge lakitud puitmööbel, sirged ja käepidemeteta mööbel paigutati nii alumisse kui ka ülemisse osasse kuni laeni jõudmiseni. Valamu piirkonda oli paigaldatud marmorist teraviljaga countertop, mis katab ka esikülje, et hõlbustada toiduvalmistamist. Siidkuju countertop mudel, Neolithilt.

Väga peen deco
Paar mustvalget fotot kätest kaunistavad köögi ainsa vaba seina. Nende ees peidab seda elutoast eraldav vahesein mantlite, luudade ja külmkapi jaoks mõeldud kappi. Ülejäänud seadmed, välja arvatud ahi ja mikrolaineahi, on kaetud valge klaasiga.

Säilitage privaatsus JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Elutoast magamistuppa viib lükanduks. See jääb suletuks, kui külastused saabuvad, nii et selle sisemus oleks utelite eest kaitstud. Valgeks lakitud lehe libistamisel jäljendab see seina.

Capitoné JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Neutraalses ja lihtsas magamistoas on Helena Martín kujundatud voodipesuga kaetud voodilinaga voodi. Mõlemal küljel olid marmorist ja mustast metallist lauad Zara Home'ist, aga ka ülikerge disainiga laualambid.

Riidekapp JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Magamistoast vasakule loodi maast laeni helde L-kujuline kapp, millel olid valged lakitud esiküljed, vertikaalsed ja sisemised küünte viimistlused helehallid. Põrandale, voodi jalamile, pandi Burgundia toonides vintage vaip.

Hästi ära kasutatud JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Voodilaua ja akna vahel vabaks jäänud tühiku jaoks pandi väike puidust kummut, mis laiendab hoiuruume. Selle pinda kaunistavad pilt ja kuldne vaas.

Glasuuritud dušiga JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Fuajeest pääseb vannituppa. Valamu esiküljele paigaldati raami ja niši jaoks valgustatud peegel, autor Neolith Nero Marquina. Riputatud mööbel mahutab valamu. Portselan Legend Valge Rocast. Kraanikauss ja dušialus, autor Corian, autor Dupont. Grohe kraanid. Mööbel, autor Durian.

Eluaseme plaan JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Arhitekt Helena Martín asus tööle ja otsustas sekkuda esiteks põrandale, ustele ja värvile ning hoida ainult aknaid. Valiti tammepuidust laminaatparkett, mis jookseb kogu majas, seinad ja uksed olid värvitud valgeks. Järgmine eesmärk oli parandada köögi väljanägemist, mis sissepääsu kõrval peaks andma suurepärase mulje.

Selle uue jaotuse kavandas arhitekt kohusetundlikult: avatud, heledust andva valge mööbliga, peidetud seadmed ja funktsionaalne hommikusöögiriba. Lisaks loodi praktiline vahesein, mis võimaldaks tal elutoast eraldada topeltfunktsionaalsusega topeltfunktsionaalsusega: elutoa osasse paigaldatakse valguskast (peidetud XL peegli abil), köögi poolt sai aga helde kapi. kasukate, puhastustarvete hoidmiseks ja paneeliga külmiku asetamiseks. Puusepatööd, edu.

Muudeti ka köögi ees sissepääsu juures asuva vannitoa jaotust. Peamine eesmärk oli avada uus juurdepääs vestibüülis ja sulgeda see magamistoas, kus see algselt asus. See säilitas omaniku privaatsuse, kui ta külastajaid vastu võttis. See muudatus mõjus positiivselt puhkealale, kuna vannituba vanast uksest sai veel ühe seina ja seda kasutati uue kapikapi asetamiseks, mis kahekordistab panipaigad.

Lõpuks muudeti radiaatorite asukohta ja kujundust teistele tasapindadele, erimõõtmetega ja grafiidivärvis. Dekoratsiooni osas otsiti uuendatud, ajatut klassikalist õhku, kaine ja mehelikku õhustikku, mis sarnaneb selle omanikuga.

www.helenamartin.es